Vi er mange og de er få, de dreper oss i Allahs, Islams, koranens og Muhammeds navn - og livet går videre?

28.05.2017

Hvor lenge skal den vestlige verden opptre som om den mangler evne til å forstå når den er truet? Hvor lenge skal vi som vil ha fredelige liv tåle at våre politikere er naive - og utsetter oss for reell fare? 

Igjen ser vi en folkemengde som jubler over voldsuttøvelse i Allahs, Mohammeds, Koranens og Islams navn. Vi ser homofile som piskes på torget på en scene foran tusener av jublende mennesker i Indonesia. Homofile anses som syndere. De som pisker dem, og de som ser på og jubler, tror selv de er Allahs gode barn. 

Å offentlighet straffe og ydmyke folk for deres kjærlighet har vi sluttet med for lenge siden her i Norge, men i Allahs navn og i den muslimske delen av verden er det fortsatt vanlig praksis. Islamske stater er i praksis ofte barbariske samfunn der "regjeringen" bruker vold, tortur og offentlig ydmykelse for å oppdra befolkningen i rett levesett. I siviliserte samfunn får folk selv velge hvordan de vil leve - og dødsstraff, pisking eller tortur ansees som primitive metoder som ikke er et sivilisert samfunn verdig. 

I England stiger tallet på døende etter terrorangrepet i Manchester 22. mai. Den 22 år gamle terroristen Salman Abedi trodde sikkert han utførte en rettferdig og god handling i både Allah, Muhammeds og hele den muslimske verdens navn.

Jeg garanterer at om fem år vil vesten være maktesløs om vi ikke kaster naivhetens og dumhetens maske. Vår snillhet og naivitet blir vårt fall. Det er de vestlige politikerne som bærer ansvaret for at vi ikke er trygge. Det er ders naivitet som gjør fiendens kamp lett. Jeg tror ikke våre politikere og PST har kontroll over konservative moskéer og organisasjoner som Islam Net, Profeten Ummha eller de andre Sharialovtørstige miljøene i Norge. Jeg minner om at England ikke er langt unna - og i Stockholm blør fortsatt hjertene til familiene som mistet sine kjære i terrorangrepet tidligere i vår.

Det virker som det går de norske politikere hus forbi at moskéledere og imamer er del av kampen mot vårt siviliserte demokrati. Det er ikke bare naivt, men fullstendig kunnskapsløst å tro at denne kampen ikke skjer akkurat nå her i Norge i Islam navn. Skjedde ikke terroren i England i Islams navn? 

Jeg sier det rett ut, unge muslimer blir hjernevasket i de norske moskéene og i koranskolene - vær så snill å gjør noe med det nå!

Jeg spør muslimene i Norge som hater og kritiserer det norske demokratiet, som hater likestillingen mellom kvinner og menn, homofile, lesbiske og heterofile; hva mer vil dere ha fra de vestlige samfunnene som åpnet dørene for dere? Hvorfor fordømmer dere befolkningene og som har hjulpet dere, ønsket dere velkommen og gitt dere en ny mulighet til å leve et fredfullt liv? Hvorfor kritiserer dere de som reddet dere fra regimet og volden dere rømte fra? Hva vil dere med det? 

Den norske NATO-sjefen Jens Stoltenberg sammenlignet terroren i Manchester med terroren på Utøya. Det er en dårlig sammenligning. Terror og massakrer i Islams navn er organisert og har sterke krefter og store ressurser bak seg. Utøyaterroren var en sint ensom høyreekstrem mann uten nettverk sin handling.

Så lenge det finnes organisasjoner som Islam Net, ekstreme islamske miljøer og moskeer som mener at så lenge den vestlige verden er både vantro og fiendtlig "kommer det aldri til å bli fred på jorda" vil terror foregå. Jo mer naive våre politikere er, jo større fare setter de befolkningen i. Jeg vet hva jeg snakker for jeg er både født og oppvokst i et muslimsk land i en muslimsk familie. 

Det er nok nå, løft blikket og sett inn tiltak som beskytter den norske befolkningen - før det er for sent.