En historisk tale foran de hellige penisene

11.08.2017

Kjære Sylvi Listhaug, la meg først gratulere deg med en konfrontere de hellige penisene med deres syn på steining av mennesker de mener ikke lever som de burde. 

Og jeg ber deg, ikke gi opp kampen for de muslimske barna. Ikke la de religiøse moskéledere og imamer i farfarkulturen som hevder at de er såret, at deres religiøse hellige følelser er krenket påvirke deg.Vi kan alle bli såret og vi har alle følelser, så hvorfor skal vi spesielt hensyn til de sårede religiøse følelsene muslimer har? Er det fordi vi er jo vantro og de vantro sine følelse ikke teller?

Har ikke vi som bruker fornuften noe vi skulle sagt?

Jeg tror på menneskerettighetene, ikke den falske islams lover, regler, systemer, sharialover, farfarlovgivning, eller klanslovgivning.Hvorfor ser vi ikke flere unge muslimske jenter spille fotball. Er det en typisk "hvit" idrett?
Hvorfor skal muslimske jenter leve som slaver i en foreldet kult ledet av menn som undertrykker kvinner? Hvorfor skal kroppen til en jentunge kles på for å dekke henne til?


Jeg skal si hvorfor muslimske unge jenter og barn bruker hijab i vesten: jo, det skyldes redsel. Vil vi at barn skal lære å bruke hijab fra de små, eller tvinges til det, fordi familiene, og da særlig fedrene, på denne måten sikret egen sjelefred? Fedrene går til graven uten bekymring for deres døtre har hijab rundt hodet. Ingen kommer til å prøve seg på henne, for niqaben hindrer menns sexfantasier? Til sammenligning kan norske ungdommer drikkealkohol, feste, ha kjæreste, kyss og kline og hvis de vil ha sex når de 16 år gamle.Norske barn og ungdommer sin frihet og selvstendighet er farlig for religiøse muslimer. For dem er det en epidemi, et ustoppelig utbrudd. For i hele den muslimske verden er tilværelsen avhengig av æren. Jentene og kvinnenes ære i det muslimske samfunnet er som et glass, man må passe på at det ikke knuses.

Foreldrene til norske jenter drikker alkohol og fester hjemme og ute. Også barna deres inviterer venner hjem til både fest og netting. For muslimske barn er alt dette farlig, illegalt. Islam er klar på regler og lover med hensyn til dette, Vi er redd for at barna våre blir ubarn. Altså norske barna regnes som ubarn i de muslimske, religiøse miljøene.Det er på tida å gi Sylvi Listhaug en håndsrekning. Nok er nok. Muslimske barn trenger vår hjelp og vi kan ikke ofre barna fordi vi er redde for å tråkke på de religiøse følelsene til deres muslimske foreldreJeg gir blaffen i religionsfriheten, den brukes som argument så muslimske foreldre kan kjøre over barn og kvinners rettigheter med sine hellige islamske sko i Allahs/Guds navn.

Jeg reagerer på at verken Ap, H, SV, Senterpartiet, KrF bry seg eller reagerer på de religiøse overtrampene som foregår hver dag og hver time i de religiøse miljøene.Moskéledere og imamer styrer som de vil her i Norge. Vi sekulære muslimer hater ikke disse folka, men vi vil ikke at de skal ha så mye makt. Vi mener at om disse folka tilpasser seg vårt samfunn, som er et fritt samfunn Barnemishandling i Islams navn er skadelig. Moskéledere, etniske norske "kristne" som konvertert til Islam, imamer og religiøse organisasjoner er årsak til problemene jeg snakker om. Vi kan ikke lenger la de styre oss av de religiøse som "tror".

Moské-nasjonen og koran-nasjonen gir blaffen i hvordan folk har det. De tenker kun makt. Og deres maktsykdom smitter over på neste generasjon og sprer seg som en epidemi pm våre politikere ikke tar seg sammen og sier; her er går grensen.

Vi lever i et demokrati der mennskerettighetene trumfer enhver fanatisk trosretning. Gi oss frihet fra guds og allahs jamring. De som bruker tro som begrynnelse for frihet er slaver av gud, de er ufri.  

Jeg vil fortelle en historie, og den er dessverre ikke enestående: For tre år siden fortalte en venn meg om en familie som bor i en norsk kommune. De hadde barna sine i en muslimsk barnehage, fordi norske barnehager gir barna pølser og annen mat med svinekjøtt. Det gjorde de fordi de ikke vil at barna skal lære noen annen kultur enn familiens egen. Våre barn skal være «rene», fordi vi er muslimer.Om Norge ikke gjør noe med den hjernevaskingen en del muslimske familier påfører sine barn, kan de få konsekvenser i fremtiden. Integreringen lykkes ikke. Vi har tusenvis av eksempler på at integrering har mislyktes.

Muslimer er velkomne i Norge. Snille folk har tatt imot oss og foreldrene våre, sammen med utfordringene som ligger i vår religion. Likevel er det mange som nekter å la seg inkludere i det norske samfunnet og norsk kultur. Mange velger å holde seg innen egen gruppe, fordi de tror at norske folk smitter muslimer med sitt behov for frihet og selvstendighet.Vi er dessverre ikke vant til demokrati, eller det å leve så fritt som man gjør her i landet. 

Vi er redde og tror Allahs/Guds kommer til å straffe oss etter døden fordi vi bor blant vantro. Derfor vi må hjernevasker de vantro slik at de konvertere til Islam, de er våre fiender og koranen taler for seg selv. Det står i koranen at vantro skal jages til ingen flere vantro finnes, og de som gi blaffen i slike regler fra koranen kommer til å brenne i helvete.

Så vi muslimer som bor her i dette langstrakte landet fullt av vennlige men vantro mennesker. De mørke og fanatiske muslimene har ingen empati eller medfølelse med vantro. De er sinte og sure på det norske samfunnet hele tiden. De er alltid misfornøyde og krever mer og mer.De vil at alt som står i Koranen skal følges. Disse folka lever etter koranen, ikke etter Norges lover. 

Vi sekulære muslimer som ikke forholder oss til koranen er ikke så sterke lenger. Vi er slitne, og har ikke mer å gå på. Hjelp oss kjære poltikere, i å sørge for at menneskerettigheter også følges i de muslimske hjemmene.

Et eksempel. Min venn forteller at problemet er mer enn bare pølser av svinekjøtt. Han forteller at etter en måneden i muslimsk barnehage så begynte sønnen til broren hans å oppfører seg rart og respektløs overfor sine forelderens og resten av familien. Han forteller at brors sønn kaster mat, søler vann på bordet og sier stygge ting til foreldrene sine, resten av familien og familens venner. Han forteller at etter å ha flyttet barna til en norsk barnehage, så sluttet gutten med sin respektløse adferd. Gutten begynte å si «god morgen» når han våknet om morgenen, god dag når han kom hjem fra barnehagen og god natt før han sovnet. Han var høflig ved bordet og sluttet å kaste mat og søle vann på bordet. Det min venn forteller er ganske kjent fenomen, ikke et enestående eksempel.Er det nødvendig for de religiøse muslimene at barn går med hijab på hodet? 

Hva er foreldrene egentlig redd for? Husk Allah/Gud skapt oss naken alle sammen. Er det norske samfunnet så skittent at religiøse muslimer må beskytte barna sine fra de norske barna som går på samme skolen, ved å feste et stykke stoff på barnas hode?Jeg mener dette er en skremmende utvikling som allerede har fått bre om seg og gått alt for langt, Er det ingen i dette samfunnet er bekymret for de små jentene som " veiledes" og læres opp til å tjene brødre og fedre gjennom å ikle de slaveuniformen? Kan ikke de som vil jentene sine så vondt bare å reise til Midtøsten eller Saudi-Arabia kanskje Iran, hvis de ikke liker likestillingen her i Norge? Hvorfor tar ikke norske politikere tak i disse problemene? Ser dere ikke problemet? Ser dere ikke barna som lider?